FAQs

faqs

què vols saber?

Què és una sala d’escapisme o Escape Room?
Què s’hi ha de fer?

Una sala d’escapisme és un espai ambientat en un tema concret, que pot tenir una o més sales, que es van descobrint a mesura que avança el joc, en les quals hi ha tot tipus d’enigmes, jocs d’enginy, mecanismes i pistes per descobrir i resoldre la manera de sortir de la sala, abans que s’acabi el temps màxim establert per finalitzar el joc. Així doncs, es tracta d’una proposta de lleure per divertir-vos i jugar, resolent tots els reptes que us anireu trobant, i acabar sortint de la sala, abans que se us acabi el temps.

 

Fa por?

Tot i que actualment hi ha molts tipus de sales d’escapisme amb múltiples ambientacions, entre les quals n’hi ha de terror, us hem de dir que 1801 no és un joc de por, la història és sortir…

 

Poden participar persones que tenen claustrofòbia? Què passa si vull sortir?

Això va a criteri de cada persona que ho pateix, que ha de decidir si vol entrar o no a jugar. Cal dir que en qualsevol moment, si algú vol sortir del joc ho podrà fer tranquil·lament perquè el grup està supervisat en tot moment i només ho haurà de demanar o prémer el botó habilitat per aquesta finalitat, que se us indicarà en entrar a la sala.

 

Què passa si no avancem?

La persona encarregada de supervisar el joc valorarà si us cal rebre pistes per avançar o encara teniu marge per intentar-ho sense suport. En cas de necessitat, us seran facilitades pistes perquè pugueu seguir jugant i gaudint del joc.

 

El nivell és molt difícil?

1801 és un joc molt elaborat, que pretén posar-vos a prova. Malgrat això, la dificultat és relativa a la vostra intuïció, enginy i lucidesa, així com a l’experiència prèvia que tingueu jugant en sales d’escapisme. Cal dir que si no heu jugat mai a un joc d’aquest tipus, també hi podeu jugar perfectament.

 

Quanta estona dura l’activitat?

La durada del nostre joc és de 75 minuts.

 

En quin idioma es pot jugar?

El joc es pot seguir en català, castellà i anglès.

 

Quina és l’edat mínima per jugar?

1801 no és una sala pensada per ser jugada per infants, però poden jugar a partir de 10 anys, sempre i quan estiguin acompanyats de dues persones adultes com a mínim. A partir de 16 anys no cal acompanyament.

 

Quantes persones poden jugar a la vegada?

El número màxim recomanat és 4, però podeu arribar a ser 6 persones.

 

Poden jugar dones embarassades?

El joc no està recomanat per a dones embarassades, perquè en algun punt, es requereix agilitat física i cert esforç. Per evitar el risc a patir caigudes, no recomanem jugar si s’està embarassada. Malgrat això, si una dona en estat decideix jugar, queda totalment sota la seva responsabilitat aquesta decisió i la propietat no es fa responsable dels danys que pugui patir.

 

No he rebut el correu electrònic de confirmació, què faig?

Si no rebeu el correu electrònic de confirmació de la vostra reserva, podeu escriure’ns a l’adreça: info@1801escaperoom.com, exposant-nos el què us ha passat i donant-nos un nom, cognom i telèfon de contacte, per tal que us puguem trucar tant aviat com sigui possible, amb l’objectiu de resoldre la incidència. També podeu contactar via Whatsapp al telèfon 619 96 62 14.

 

Què cal portar en el moment de jugar?

Per poder jugar cal que porteu el correu electrònic de confirmació de la reserva. Si voleu, no cal que l’imprimiu, és suficient amb què l’ensenyeu a la persona que us rebi a la sala, a través de qualsevol mitjà digital.

 

Puc modificar o anul·lar la reserva?

Les reserves no es poden anul·lar però si modificar, amb un màxim d’antelació de 72 hores. Per fer-ho, podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic info@1801escaperoom.com o a través del Whatsapp al telèfon mòbil 619 96 62 14. En cas de no poder venir, no es retornaran els diners.

 

Què passa si arribem tard?

Per al bon funcionament del joc, us demanem que arribeu 5 minuts abans de l’hora de la reserva. En cas que arribeu tard, l’estona de retard us serà descomptada del temps de joc, sense tenir dret a cap tipus de reemborsament de l’import pagat, ja que serà la vostra responsabilitat.

 

Tinc altres dubtes que no m’heu resolt en aquest llistat.

No et preocupis, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: inf0@1801escaperoom.com, o bé a través del telèfon mòbil 619 96 62 14 i estarem encantades d’ajudar-te.

 

Hi ha alguna restricció d’entrada?

Si, des del 1801 Escape Room ens reservem el dret d’admissió. Així mateix, qualsevol grup que no respecti el local i/o el material de dins l’escape, les normes mínimes de respecte i educació, o que presenti símptomes evidents d’estar sota els efectes de les drogues i/o l’alcohol, se’l convidarà a marxar sense possibilitat de recuperar els diners.

On podem aparcar?

En el mapa adjunt et proposem 3 grans zones d’aparcament, on ho podreu fer de forma gratuïta. També hi ha molts carrers en els quals es pot aparcar també de forma gratuïta. Tots 3 aparcaments queden a menys de 3 minuts caminant de l’Escape Room.